Feriehuse underudnyttet af Dagens familier

Hvis du planlægger en ferie med din familie, bør du seriøst overveje opholder sig i et sommerhus i stedet for et hotel. Mange familier, der har opholdt sig i et sommerhus vil fortælle dig det er den smarteste træk, de nogensinde har lavet.

Meget populær i Europa og Canada har feriehuse blevet stærkt underudnyttet i USA. Måske fordi feriehuse mangler de store annonce og salgsfremstød budgetter enorme hotelkæder har. Alligevel er mange familier i USA i stigende grad vælger at bo i et fritidshus.

I modsætning til et hotel eller motel, de fleste sommerhuse giver udseendet og fornemmelsen af et rigtigt hjem. De tilbyder stor familie og stuer, hvor familier kan spredes ud. De har også masser af soveværelser, mange med køjesenge, og flere badeværelser, ting familier har brug for.

Naomi – 2011

Dette giver familier til at tilføje venner og svigerforældre til ferie med dem uden at gå over budgettet. I tilfælde som disse, kan venner og familier spredt ud uden at blive begrænset i et enkelt rum eller trange i et soveværelse eller to. Når omkostningerne er delt blandt mange, du ender med at betale mindre per kvadratfod end flere hotelværelser.

Fodring en familie mens på ferie kan hurtigt blive dyrt, når opholder sig i et hotel. Betaling for tre firkantede måltider om dagen på et hotel restaurant, eller endda en billigere restaurant uden for hotellet kan hurtigt dræne en families ferie budget. Ferielejligheder har fuldt udstyrede køkkener med moderne apparater, så madlavning er nemt og sjovt. Hvad mere er, kan familier spise den slags sunde, nærende måltider, der appellerer til deres specifikke kostbehov. Dette er ofte umuligt i hotellets restauranter eller andre spisesteder. De fleste hjem er fuldt udstyret med alle de redskaber, sengetøj og papirvarer familier har brug for. Nogle har endda et par grundlæggende nonperishable fødevarer, såsom madlavning olie og krydderier. Og én ting familier kan ikke gøre i et hotel og motel er en god gammeldags grill i privatlivets fred for en baggård dedikeret til dem.

Mathew Packer – 2012

Mange sommerhuse har storskærm, smarte tv’er, spilsystemer, DVD-afspillere, Bordfodbold og Netflix. Der er også trådløs internetadgang til smartphones, tablets og bærbare computere. Disse tilslutningsmuligheder giver nutidens familier med rigelig information og underholdning for alle aldre. Kort sagt, disse hjem holde børnene, teenagere og forældre underholdt-de ting familier har brug for efter en dag med ferie, sight seeing, og gå på rides og eventyr.

Brenda U. Avila er ejer og ejendom manager for Lunamar Vacation Homes i Anaheim, Californien. For mere information om fordelene ved at leje en bolig til din næste ferie, tjek hvad Lunamar har at tilbyde www.jakeandme.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *