Tips til leje din feriebolig

Mange mennesker med anden feriehuse naturligvis overveje at leje dem, når de ikke er i brug af ejeren, familie eller venner. Denne måde kan de dække nogle af omkostningerne ved vedligeholdelse af ejendommen og gøre en ekstra indtægt. Jeg troede de oplysninger, jeg indsamlede nedenfor ville være værdifuldt for dem, der overvejer at leje deres sommerhuse, som det er værd at tage hensyn til de erfaringer, som de mennesker, der har betrådte denne vej før.

Udstyre din ejendom

Når du først vove sig ind i ferien ejendomsbranchen, kan det være fristende at forsøge at begrænse dine indledende etableringsomkostninger ved at give et absolut minimum af møbler og udstyr. Men de råd jeg har indsamlet fra krydret ferie boligejere er … ikke forsøge at skære hjørner! Indret og udstyre din ejendom samt du overhovedet har råd til.

Selvfølgelig du er bekymret for at få et godt afkast af din investering. Frygten for, at nogle turister fra helvede vil skabe ravage med dine ejendele kan afholde dig fra at udstyre din feriebolig til en høj standard.

De, der har været i branchen i år har fundet, at de fleste turister tager større omhu med møbler og andre mere personlige emner, hvis de kan se det er ting, som ejeren naturligvis bekymrer sig om … det er den menneskelige natur.

Generelt talende mennesker foretrækker – og forventer – deres ferie indkvartering til at være bedre end deres eget hjem. De er mere tilbøjelige til at se efter din ejendom, hvis de føler, du har taget en masse besvær at få dem til at føle sig velkommen og godt tilpas.

Sikring alle senge er komfortable er et absolut must. En mangel på søvn er nok er ødelægge nogens ferie. Én ejer rådgiver: “Sove i hver seng på det sted, jeg havde flere klager over en seng i løbet af mit første år for at leje ud – og når jeg næste besøgte min ejendom jeg indså de klager var helt berettiget.”

Husk på, at mange feriegæster betragter visse poster – såsom en mikrobølgeovn, satellit-tv og tørretumbler – som væsentlige i en ferie ejendom, selvom de måske ikke har dem hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *